Χαρούμενες Πασχαλίτσες

Η ένταξη ενός παιδιού στον παιδικό σταθμό σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια καινούρια φάση της ζωής όχι μόνο για το παιδί αλλά για όλη την οικογένεια.

Το παιδί βγαίνει από το προστατευμένο περιβάλλον και κάνει τα πρώτα βήματα σε μια μικρογραφία της κοινωνίας όπως είναι ο παιδικός σταθμός.

Ύστερα από πολύ προσπάθεια, και με ιδιαίτερη αγάπη για το μικρό παιδί έχουμε δημιουργήσει εδώ και18 χρόνια στην Κερατέα το πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής οι ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ.

Οραμα μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου τα παιδιά, οι παιδαγωγοί και οι γονείς θα δουλεύουμε μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας για το καλό πάντα των παιδιών. Καταφέραμε ο χώρος μας να είναι χώρος εκπαίδευσης και αγωγής και όχι απλά χώρος φύλαξης των παιδιών.

Ο σταθμός μας είναι πρότυπος, για το ανθρώπινο δυναμικό, την σύγχρονη φιλοσοφία μας αλλά και τις πρωτοποριακές μας εγκαταστάσεις. Από το 2001 προσφέρουμε φροντίδα και αγωγή στα νήπια από 2.5 έως 5 ετών. Φροντίζουμε την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και συνεργαζόμαστε με τους γονείς για τη σωστή φροντίδα των παιδιών τους. Η αγάπη για τα παιδιά, η υπομονή και η ευαισθησία, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά μας.

Στις ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ δίνουμε επίσης μεγάλη σημασία στην επικοινωνία ανάμεσα σε εμάς και τους γονείς, γιατί μόνο με την συνεχή ενημέρωση μπορούμε να επιτύχουμε την ομαλή μετάβαση του παιδιού από την οικογένεια στην κοινωνία.

Ελάτε να γνωριστούμε ...

Ελάτε να δείτε τους χώρους μας και να μιλήσουμε για την όμορφη καθημερινότητα μας
στον παιδικό σταθμό Χαρούμενες Πασχαλίτσες