Λίγα λόγια για μας

Ο παιδικός σταθμός “Οι χαρούμενες πασχαλίτσες” λειτουργεί από το 2001 στην Κερατέα Αττικής, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, και έχουμε ως στόχο να βάλουν τα σωστά θεμέλια σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σας βεβαιώνουμε ότι το παιδί σας θα έχει ένα εύρος εμπειριών και θα καλεστεί να μάθει ώστε να έρθει πιο κοντά στην επιτυχία , στις σωστές αποφάσεις αλλά και στην απόκτηση μεγάλων ικανοτήτων για το μέλλον του. Η προσχολική μάθηση προσεγγίζετε καθημερινά μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, το τραγούδι αλλά και από τις πρακτικές ασκήσεις όπως είναι η ζωγραφική , η γραφή κ.α.

Γνωρίζουμε καλά πως η προσχολική περίοδος θεωρείται περίοδος έντονης διανοητικής και γλωσσικής ανάπτυξης, κατά την διάρκεια της  οποίας τα παιδιά κατανοούν και δημιουργούν σύμβολα για την γνώση και την γραφή.

Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή και σκέψη για το καλύτερο μέλλον του εκάστοτε παιδιού. Τα παιδιά θα προετοιμαστούν κατάλληλα για την ομαλή τους μετάβαση στο νηπιαγωγείο. Δική μας αξία είναι η στοργή, η ειλικρίνεια και η ευθύνη ενώ δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε παιδιά που αντικατοπτρίζουν αυτές τις αξίες.
Η κοινωνικοποίηση που προσφέρουμε όταν τα παιδιά έρθουν στο σχολείο μας, μαζί με το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον είναι μία αγκαλιά προς τα παιδιά μετά απο την δική σας !
Είναι το βήμα που θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις τις σύγχρονης κοινωνίας.

Παροχές
 • Οργανωμένο & Ασφαλές Περιβάλλον.
 • Δημιουργικές Δραστηριότητες για τα Παιδιά: ζωγραφική, χειροτεχνίες, κουκλοθέατρο, ομαδικό παιχνίδι, τραγούδι, προ ανάγνωση, θέατρο σκιών  κ.α.
 • Υγιεινή Διατροφή: Οι καθημερινές προμήθειες γίνονται με βάση την ανάγκη της παιδικής ηλικίας για ισορροπημένη ανάπτυξη. Το σχολείο μας διαθέτει μαγείρισσα η οποία διαθέτει πιστοποιητικό ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων)
 • Μεταφορά των Παιδιών με Ασφάλεια: Με συνοδούς παιδαγωγούς στα  σχολικά λεωφορεία. Οι οδηγοί διαθέτουν δίπλωμα κατηγορίας Δ.
 • Καθαριότητα & Υγιεινή: Καθημερινά λαμβάνονται σχολαστικά τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή. Υπάλληλος καθαριότητας βρίσκεται στο χώρο από τις πρώτες πρωινές ώρες. Πραγματοποιούνται τακτικές απολυμάνσεις από πιστοποιημένους φορείς.
 • Εκδρομές & Εκπαιδευτικές Επισκέψεις: Μας επισκέπτονται στο χώρο μας θέατρα και  κουκλοθέατρα. Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές εκδρομές.
 • Εορταστικές Εκδηλώσεις:
  Αποκριάτικα πάρτι, καλοκαιρινή γιορτή, Χριστουγεννιάτικη γιορτή και πάρτι γενεθλίων, δημιουργικά εργαστήρια γονέων και παιδιών μαζί.
 • Ενημερωτικές & Συμβουλευτικές Συναντήσεις.
 • Ασφαλιστική Κάλυψη: 
  Στα παιδιά μας παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη κατά  την παραμονή τους στο σχολείο καθώς και κατά τις μετακινήσεις τους με τα σχολικά μας λεωφορεία.
 • Οδοντίατρος:
  Οδοντιατρικός έλεγχος μια φορά τον χρόνο.
 • Παιδίατρος
  Τα παιδιά μας έχουν ιατρική φροντίδα  μία φορά το μήνα από  παιδίατρο.
 • Πυρόσβεση
  Το σχολείο καλύπτεται από εγκατάσταση αυτόματης πυρόσβεσης εγκεκριμένη από την πυροσβεστική υπηρεσία.
Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν: Μεγάλες, ευάερες και ευήλιες, κλιματιζόμενες αίθουσες, ανεξάρτητες κρεβατοκάμαρες, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κήπο περιβαλλόμενο από πράσινο, εξοπλισμένο με τα σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια καθώς και πιστοποιημένο χλοοτάπητα, τουαλέτες για κάθε αίθουσα χωριστά, πλήρως ανακαινισμένες.

Ελάτε να γνωριστούμε ...

Ελάτε να δείτε τους χώρους μας και να μιλήσουμε για την όμορφη καθημερινότητα μας
στον παιδικό σταθμό Χαρούμενες Πασχαλίτσες

Συμβάσεις με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με τράπεζες και οργανισμούς

sta.jpg
ote.jpg
dei.jpg
nbg.jpg
pireas.jpg
alpha.jpg
osy.jpg